obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Ruim 2 maanden met Concepts
Leendert
Digitale TV, beeld en geluid is gewoon perfect, we missen de schotel echt niet meer en bij onweer valt de zender niet weg! Met de Digitale ontvanger, Amino M540 PVR (settopbox), kunnen we programma’s opnemen, alleen is dit nog even wennen omdat bij de Amino het menu ver achter blijft met wat we gewend waren bij de Satellietontvanger(s) i.v.m. de instel mogelijkheden. Wel kunnen we met de Amino via Videotheek beschikken over een heel arsenaal aan films en series en er zijn nog andere opties! Het internet 50/50 is nu waanzinnig snel na ADSL , soms denk ik waarom doet hij niets…… maar dan is het te downloaden software al binnen. Ook het Analoge signaal, Radio en TV, is goed. De telefoon is mooi duidelijk betreffende het geluid.
We zitten nu inmiddels ruim 2 maanden op het Glasvezelnetwerk met Concepts ICT en zijn bijzonder te vrede. Concepts levert geen Sport 1 Live, maar eigenlijk missen we Sport 1 Live niet eens, wat sport 1 uitzend is meestal ook te zien op Ned. 1 of op Eurosport.
Volgens de laatste informatie blijkt dat Eredivisie Live, buiten het uitzenden van de Jupiler League en het KNVB Bekertoernooi, brengen ze nu ook de Europese topwedstrijden uit de UEFA Europa League, de Engelse FA Cup, de Duitse DFB-Pokal en tenslotte de COPPA Italia.
Sky Radio (analoog) had veel ruis op Stereo maar dat is inmiddels verleden tijd, nadat ik contact heb opgenomen met een “bekende” van Sky Radio.
Dat Concepts nu wordt overgenomen door KPN ([url]http://tweakers.net/nieuws/85006/kpn-mag-concepts-ict-xms-edutel-en-kickxl-overnemen.html?nb=2012-10-17&u=1200
[/url]) vind ik minder leuk, maar zo lang Concepts zelfstandig mogen blijven werken als b.v. XS4ALL dan zit het wel goed, hoop ik.
Onze meterkast komt aardig vol te zitten; [url]http://proostopa.wordpress.com/2012/09/11/de-meterkast-is-compleet-en-we-genieten-via-glasvezelnet/
[/url]Thumbs Up
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ruim 2 maanden met Concepts', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Het overgaan van Concepts naar KPN. Algemeen over Concepts ICT : 3 20 jul 2013
Van Concepts naar KPN Algemeen over Concepts ICT : 3 15 jun 2013
Aansluiting Concepts faalt Algemeen over Concepts ICT : 6 09 feb 2013
Glasvezel van Concepts ICT is beschikbaar in: Waar beschikbaar, Concepts ICT : 6 02 jan 2013
Concepts ICT, Signaal van de Belgische zenders Eén en Canvas van HD naar SD Radio en Tv van Concepts ICT : 1 29 jun 2012