obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Concepts ICT interactieve tv box vanaf 24 april automatisch stand-by functie
Fiber
Uw interactieve tv box heeft vanaf 24 april een automatisch stand-by functie. Dit houdt in dat de interactieve box zichzelf in stand-by zet als gedurende 6 uur de afstandsbediening niet gebruikt wordt. De invoering van de automatisch stand-by is een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de gidsinfromatie (EPG). Naast dat is deze functie ook beter voor het milieu. Het zorgt voor minder energie verbruik van de interactieve tv box.

Wanneer de interactieve tv box in stand-by stand staat(u ziet dan enkel een zwart beeld), dient u de box opnieuw aan te zetten.

· Wanneer u de zwarte afstand bediening heeft waar de bovenste 3 knoppen stb, een hokje met een pijltje en een tv knop zijn. Dan drukt u op de stb knop om de box weer in te schakelen.

· Heeft u de zwarte afstandsbediening waar de bovenste 2 knoppen de aan en uit knoppen zijn en daaronder stb, dvd en tv zijn. Dan drukt u eerst op de stb knop en daarna op de linker aan en uit knop, om de box weer in te schakelen.

· Heeft u de grijze afstandsbediening dan drukt u eerst op de stb knop en daarna op de linker aan en uit knop om de box weer in te schakelen.

Wilt u de automatische stand-by functie uitgeschakeld hebben. Dan drukt u op de menu knop en gaat u naar instellingen, vervolgens naar algemeen en schakelt u de functie automatisch stand-by naar nooit.


Bron Concepts ICT
Fiber, lichtsnelheid.
 
PeepPeep
Dit geldt niet alleen voor Concepts ICT gebruikers maar voor iedereen die een niet- KPN gerelateerde glasvezelabonnement hebben (Tweak Blauw, Lijbrandt, etc.).
Dus in feite kan je zeggen: geldt voor iedereen met een Amino digitale TV ontvanger......

Hans
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Concepts ICT interactieve tv box vanaf 24 april automatisch stand-by functie', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Het overgaan van Concepts naar KPN. Algemeen over Concepts ICT : 3 20 jul 2013
Van Concepts naar KPN Algemeen over Concepts ICT : 3 15 jun 2013
EB ZTE H220N reset automatisch naar fabrieksinstellingen Algemeen over KPNglasvezel : 1 09 jun 2013
Aansluiting Concepts faalt Algemeen over Concepts ICT : 6 09 feb 2013
Glasvezel van Concepts ICT is beschikbaar in: Waar beschikbaar, Concepts ICT : 6 02 jan 2013