obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Glashart biedt Infokanaal en Buienradar app
Fiber
Glashart Media heeft de de Buienradar Applicatie aan haar Interactieve Televisie dienst toegevoegd. Ook lanceert zij een eigen informatiekanaal/evenementenkanaal. Vanaf dinsdag 5 juli 2011 geeft Glashart Media, onderdeel van Reggefiber, het informatiekanaal door op het digitale- en analoge platform.

Niels Jonkman, eindverantwoordelijk voor de TV diensten bij Glashart Media: “We zijn erg blij met de uitbreiding van onze interactieve televisie dienst met de Buienradar App. Al onze bestaande klanten hebben direct toegang tot deze dienst die het meest actuele beeld van het weer in Nederland geeft.”

Abonnees met interactieve TV van Glashart Media kunnen op dit moment al gebruik maken van een Hyves App en een Zoover App. “Met de lancering van de Buienradar App bouwen we verder aan ons open platform dat we ook wel 0900TV noemen. De komende maanden zullen we op basis van dit concept meer Apps en meer Live-TV gaan bieden”, aldus Jonkman.

Met de introductie van de Buienradar applicatie op het IPTV platform wordt een stap gezet om internet en televisie naar elkaar toe te brengen. De onovertroffen snelheid van FttH-netwerken biedt bij uitstek de mogelijkheid om snelle en moderne interactieve toepassingen aan consumenten te bieden.

Op het analoge platform komt het informatiekanaal op de plek van NHK World TV. Hierdoor komt NHK World TV, die tijdelijk was toegevoegd aan het analoge platform in verband met de gebeurtenissen in Japan, te vervallen.

De inhoud van het informatiekanaal bestaat uit (HD) promotie over nieuwe zenders, een overzicht van het aanbod op de digitale platform, trailers en promo’s van zenders, uitgebreid zenderoverzicht met pakketindeling en een duidelijke uitleg over de meest uiteenlopende zaken.

De radio- en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende serviceproviders; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT en Tweak.

Bron: broadbandtvnews.com
Fiber, lichtsnelheid.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glashart biedt Infokanaal en Buienradar app', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
Update settopbox Glashart Media vereist wegens kwetsbaarheid Algemeen over Tweak : 1 15 mrt 2014
HBO Binnenkort op Glasvezel via Glashart, CanalDigital en Vodafone Radio en Tv van Glashart : 1 09 sep 2012
Gebruik van Ziggo of UPC decoders op Glashart glasvezel Radio en Tv van Glashart : 1 08 jul 2012
Glashart wordt Reggefiber Algemeen over Glashart : 5 27 sep 2011