obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
tv kanalen Concepts / Xmsnet
misterbenz
Sinds kort hebben wij in Wijchen glasvezel van Xmsnet , door een foutje Wink ben ik toch al aangeloten analoog voor de tv.
1 April word ik aangesloten door Concepts totaal pakket, na een beetje surfen zag ik dat Xmsnet de zelfde zenders levert als Concepts, nog sterker ze staan ook op de zelfde kanalen.
Wie kan mij hier een antwoord op geven hoe dit kan.
Spelen hun samen?Smile
 
misterbenz
Zelfs Glashart kan mij nog niet helpen met een simpele vraag


Zie hun bericht

Ten eerste zijn Concepts ICT en XMS 2 verschillende providers. Ik weet dat ze hetzelfde zenderpakket hebben maar kan u niet vertellen of ze op dezelfde frequenties zittenAngry.Of het internetsignaal over dezelfde lijn binnen komt kan ik u ook niet vertellen dan zou u contact moeten opnemen met Concepts ICT.Angry

Ik denk persoonlijk dat het over een ander een andere server binnen komt maar durf dit niet hard te maken.Met vriendelijke groet,


Glashart
 
Puma
Het is logisch dat Glashart niet geheel duidelijk kan vertellen. Zij gaan over de verbinding (FTU c.q. kastje) en niet veel meer.

Het zit als volgt in elkaar. In Wijchen is Glashart Media de leverancier van TV. Dit houdt in dat alle providers gebruik maken van dezelfde leverancier en dus dezelfde frequenties hebben. Als je dus XMSnet of Concepts-ict hebt, maakt dat niet uit. Zelfs Internet gaat over dezelfde apparatuur van Reggefiber Wholesale.

In sommige steden zijn diverse leveranciers beschikbaar, zoals Enschede, Hilversum, Leeuwarden en Almere. Hier levert KPN en Glashart Media verschillende TV diensten. KPN doet alleen digitaal en Glashart levert ook nog analoog en in sommige gevallen zelfs DVB-C.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'tv kanalen Concepts / Xmsnet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Het overgaan van Concepts naar KPN. Algemeen over Concepts ICT : 3 20 jul 2013
Van Concepts naar KPN Algemeen over Concepts ICT : 3 15 jun 2013
Aansluiting Concepts faalt Algemeen over Concepts ICT : 6 09 feb 2013
Glasvezel van Concepts ICT is beschikbaar in: Waar beschikbaar, Concepts ICT : 6 02 jan 2013
Ruim 2 maanden met Concepts Internet van Concepts ICT : 1 22 okt 2012