obey-robots.txt
26 April 2019, 04:02
Navigatie
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Glasvezel Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
Hier kunt u alles over glasvezel van Glashart kwijt
 Onderwerp afdrukken

Stoneroos ontwikkelt User Interface voor Glashart Media

Fiber
De afgelopen week werd de door Stoneroos ontwikkelde User Interface (UI) voor digitale tv van Glashart Media aan haar klanten aangeboden. Het nieuwe tv-menu ziet er nu veel aantrekkelijker uit, heeft een geïntegreerde Elektronische Programmagids (EPG) en een Personal Video Recorder (PVR) functionaliteit is in de maak.

Glashart Media levert via diverse service providers digitale tv aan circa 30.000 consumenten in Nederland via glasvezel van Reggefiber. Stoneroos ontwikkelt applicaties voor digitale tv en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale tv-gidsen, waaronder haar eigen, persoonlijke tv-gids ‘iFanzy’.

De samenwerking tussen Glashart Media en Stoneroos bestaat al enige tijd. De persoonlijke programmagids ‘iFanzy’ wordt sinds begin van dit jaar in het dienstenpakket aangeboden en zal nu langzamerhand vervangen gaan worden door deze ‘op maat gemaakte’ dienst. Het bestaande tv-menu is in een eigentijds jasje gegoten, de tv-gids is nu volledig verwerkt hierin en het geheel kenmerkt zich door een logische structuur en soepele navigatie. De kijker wordt een helder overzicht gegeven van de programma’s die op tv zijn en komen tot maar liefst zeven dagen vooruit. Extra’s zoals het zetten van een herinnering, het bekijken van programmadetails, een minigids en een complete gids met horizontale lijst weergave en verticale ‘grid’-weergave maken het product tot een eigentijdse manier waarop consumenten zich op de hoogte kunnen stellen van het aanbod op TV.

De EPG is van de grond af opgebouwd in de Opera browser van de Amino set-top box (110/130). Medio november lanceert Glashart de HD box van amino (532) met een PVR. Consumenten die besluiten om via deze HD-box tv te kijken, kunnen vanuit de EPG opnames van tv-programma’s inplannen en vanuit het menu de opgenomen programma’s bekijken en beheren.

Na de lancering van de PVR zal de UI doorontwikkeld worden en met tal van nieuwe interactieve tv-diensten worden uitgebreid. Op de road map staan tv-apps, uitgebreidere instellingen, een mobiele gids en een online variant hiervan. Voor klanten van Glashart zal het mogelijk worden om de gids op meerdere apparaten te raadplegen en meteen ook op afstand herinneringen en opnames te plannen, waar ze ook zijn. Andere plannen zijn een zoekfunctionaliteit, integratie met sociale netwerken en persoonlijke programma-aanbevelingen op basis van een individueel -en een gezamenlijk kijkerprofiel.

Glashart Media is de grootste radio- en tv-aanbieder op glasvezelnetwerken in Nederland. Naast analoge radio en televisie biedt Glashart Media met name innovatieve, interactieve radio- en tv-diensten. Glashart Media is onderdeel van Reggefiber, dat ‘fiber to the home’-netwerken (FttH) bouwt, beheert en exploiteert. Reggefiber heeft de ambitie om alle woningen in Nederland te voorzien van een aansluiting op haar glasvezelnetwerk.

Bron: Glashart
Fiber, lichtsnelheid.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Stoneroos ontwikkelt User Interface voor Glashart Media', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak 1 01 juni 2016, 14:49
Update settopbox Glashart Media vereist wegens kwetsbaarheid Algemeen over Tweak 1 15 maart 2014, 16:58
Ook helemaal klaar met KPN Glasvezel? Zeg voor 24 januari gratis op als je ook ITV hebt! Algemeen over KPNglasvezel 3 12 december 2012, 19:28
Account aanmaken voor HBO GO Aplicatie niet mogelijk Radio en Tv van Concepts ICT 1 17 november 2012, 12:18
HBO Binnenkort op Glasvezel via Glashart, CanalDigital en Vodafone Radio en Tv van Glashart 1 09 september 2012, 13:28
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Ledenenquête
Glasvezel gaat ADSL en Kabel verdringen

Ja
Ledenenquête: Glasvezel gaat ADSL en Kabel verdringen Ja 86% [93 stemmen]
86% [93 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Glasvezel gaat ADSL en Kabel verdringen Nee 14% [15 stemmen]
14% [15 stemmen]

Stemmen: 108
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31 okt 2008
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:15
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

02 september 2013, 21:47
Kpn is een pruts bedrijf

20 augustus 2013, 20:33
@kobus lag de site er voor jou ook even uit?

19 mei 2012, 10:33
Jazeker wel!

11 mei 2012, 16:33
Eens ff kijken of hier nog bekenden huizen van gebruikers.eu! Cool