obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Glashart sluit overeenkomst met Eredivisie Live
Wout
Glashart Media heeft een overeenkomst gesloten met Eredivisie Live waarmee alle beelden van de Eredivisie wedstrijden, zowel de rechtstreekse beelden als de samenvattingen, vanaf 20 augustus op Eredivisie Live 1 HD te zien zijn. Eredivisie Live 2 t/m 4 HD volgen nog deze maand in het aanbod van Glashart media, deze drie zenders zijn volgens Glashart als eerste exclusief in HD beschikbaar op glasvezel.

Verder zendt Eredivisie Live vanaf de kwartfinales de UEFA Europa League in HD uit. Eredivisie Live biedt klanten van Glashart Media ook voor- en nabeschouwingen, samenvattingen en hoogtepunten van de wedstrijden. Ook kunnen klanten voetbaltalkshows, diverse reportages en het laatste voetbalnieuws bekijken. Verder komt er een uitbreiding aan van het Eredivisie Live pakket met onder andere de KNVB Beker live en Jupiler League live. Ook krijgen klanten van Glashart Media via Eredivisie Live toegang tot Club TV. Komend seizoen brengen 14 clubs een eigen Club TV programma op Eredivisie Live. De komende maanden wordt de dienst 'Wedstrijd Gemist' uitgebreid met nieuwe VOD-content, die door Eredivisie Live wordt aangeboden.

Glashart Media levert via haar glasvezel service providers XMS, Solcon, Concepts ICT, Edutel, OnsBrabantNet, Tweak, KickXL, Lijbrandt en Lijbrandt Telecom een digitale televisiedienst. Het Eredivisie Live HD-pakket is alleen verkrijgbaar in combinatie met een standaard Eredivisie Live abonnement van 13,95 euro per maand.

Bron: TelecomPaper
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glashart sluit overeenkomst met Eredivisie Live', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Update settopbox Glashart Media vereist wegens kwetsbaarheid Algemeen over Tweak : 1 15 mrt 2014
Sport 1 Live Algemeen over Concepts ICT : 1 24 nov 2012
Eredivisie Live Go bij KPN en Tweak verwacht Radio en Tv van Tweak : 1 10 nov 2012
HBO Binnenkort op Glasvezel via Glashart, CanalDigital en Vodafone Radio en Tv van Glashart : 1 09 sep 2012
Gebruik van Ziggo of UPC decoders op Glashart glasvezel Radio en Tv van Glashart : 1 08 jul 2012