obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Kabel van glasvezel in Twello
Fiber
TWELLO - Nu ruim 40 procent van de huishoudens in Twello zich heeft aangemeld, kan Glashart medio september beginnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Voordat de graafwerkzaamheden van start gaan, zullen medewerkers van Glashart alle woningen 'schouwen' om te bepalen waar de kabel de woning binnenkomt.

Alleen de huishoudens met een glasvezel abonnement van bijvoorbeeld serviceprovider Solcon, Concepts ICT of XMS zullen uiteindelijk een glasvezelmodem in de woning krijgen. In de meeste gevallen zal het in de meterkast worden geplaatst. Ook mensen zonder abonnement krijgen de vezelkabel tot aan hun perceelgrens of gevel gelegd. Mochten zij na verloop van tijd toch een abonnement willen, dan kan de kabel op de beste plek in de woning worden afgemonteerd.

Alle huurwoningen van Goed Wonen krijgen kosteloos een modem, ook als er géén abonnement is afgesloten. Het project zal ongeveer negen maanden in beslag nemen. Alle huishoudens ontvangen tijdig een informatiepakket en een brief van Glashart over de schouw en de graafwerkzaamheden. In de winkel van Expert aan de Van Ghenstraat komt een servicepunt.

Bron deStentor
Fiber, lichtsnelheid.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Kabel van glasvezel in Twello', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel en tv Nog niet gesorteerd : 1 15 okt 2019
Jonaz glasvezel in regio Amersfoort en Leusden. Eind 2016 ook in Soest en Baarn Waar beschikbaar, Jonaz : 1 18 jun 2016
Over Jonaz Glasvezel Algemeen over Jonaz : 1 18 jun 2016
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
KPN Glasvezel bevalt goed Algemeen over KPNglasvezel : 1 05 okt 2014