obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
[Concepts ICT]Eerste huisaansluiting Enter
Fiber
Enter 28 mei 2010 – Vandaag is de eerste woning in Enter officieel aangesloten op het glasvezelnetwerk van Glashart. De graafwerkzaamheden zijn begin maart 2010 gestart en nu worden ook de eerste woningen voorzien van een glasvezelmodem. De familie Loonstra is de gelukkige abonnee die als eerste toegang krijgt tot het razendsnelle netwerk in Enter.
“Wij hebben ons direct aangemeld voor een glasvezelabonnement omdat we beseffen dat glasvezel de toekomst in huis brengt.”

Met de aansluiting van het glasvezelmodem in hun meterkast kon de familie Loonstra direct gebruik maken van de diensten van Concepts ICT. Jacco Loonstra glimlacht: “Ik ben blij met de komst van het glasvezelnetwerk. Met de snelheid van 35 Mb/s kunnen downloaden én uploaden is natuurlijk erg prettig voor het aantal bestanden dat ik verstuur.”

Cadeau
“Van Glashart kregen we ook nog eens een LCD-tv cadeau. Daar vinden we zeker een mooi plekje voor wanneer onze woning helemaal verbouwd is. Nadat de settopbox was aangesloten op het glasvezelmodem zag je duidelijk het verschil, de beelden zijn echt scherp. Maar ook zonder dit cadeau adviseer ik iedereen in Enter om een glasvezelabonnement bij één van de service providers te bestellen. Glasvezel is toch de toekomst.”

Hoe nu verder
De inwoners van Enter die al een glasvezelabonnement hebben afgesloten krijgen binnenkort een brief toegestuurd. In deze brief staat informatie over wanneer de bewoner aangesloten wordt op het glasvezelnetwerk en het plaatsen van het glasvezelmodem. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunnen de bewoners terecht bij de medewerkers van het Glashart servicepunt in Enter. Het servicepunt bevindt zich in de Rabobank aan het Dorpsplein 1.

Einde is in zicht!
Glashart is tot en met 21 juni bezig met de graafwerkzaamheden in de wijken. Inwoners van Enter kunnen tot deze datum nog een gratis huisaansluiting aanvragen door een glasvezelabonnement te bestellen Concepts ICT. Glashart wil graag eind juli alle woningen met een glasvezelabonnement hebben voorzien van een glasvezelmodem.

Bron: Concepts ICT
Fiber, lichtsnelheid.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Concepts ICT]Eerste huisaansluiting Enter', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Het overgaan van Concepts naar KPN. Algemeen over Concepts ICT : 3 20 jul 2013
Van Concepts naar KPN Algemeen over Concepts ICT : 3 15 jun 2013
Aansluiting Concepts faalt Algemeen over Concepts ICT : 6 09 feb 2013
Glasvezel van Concepts ICT is beschikbaar in: Waar beschikbaar, Concepts ICT : 6 02 jan 2013
Ruim 2 maanden met Concepts Internet van Concepts ICT : 1 22 okt 2012