obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Happy 2hour in Ruurlo: Start glasvezel in 2010
glasmol
Een unieke prestatie in Ruurlo, in slechts 6 weken tijd is een percentage van 45% huishoudens gehaald die een aansluiting op het glasvezelnetwerk willen. Eerder schreef www.gebruikers.eu dat Glashart dit aantal in dit dorp in de Gelderse Achterhoek wil behalen voordat het tot aanleggen overgaat. Solcon en Concepts ICT zullen de eerste providers zijn op dit netwerk dat diensten zoals internet, televisie en telefonie gaat aanbieden.

Tijdens de Happy 2hour in Café De Tapperij kwamen donderdagavond 2 juli de laatst benodigde aanmeldingen binnen en werd een go gegeven voor de aanleg van het netwerk. De start van het netwerk zal begin 2010 plaats vinden. Hoe dichter bij die aansluitdatum hoe preciezer de planning die op de Glashart Ruurlo website zal verschijnen laat Hanneke Muller, marketing medewerker Glashart weten.

Aanmelden is nog steeds mogelijk. De aanbieding om geen aansluitkosten te betalen blijft van kracht totdat de graafwerkzaamheden in de wijk starten.


Glasvezel
voor ondernemers

Vrij uniek is dat bij de laatste projecten zoals in Ruurlo zakelijk provider ComOne haar diensten gaat aanbieden. Oorspronkelijk hield het netwerk van Glashart zich enkel bezig met consumenten. Ondernemers zouden bij partijen als Eurofiber en Ziggo zakelijk terecht moeten. Hierdoor leek echter dat ondernemers met een zaak aan huis al snel buiten de boot kwamen te vallen als zij toch een wat meer zakelijke serviceprovider zochten.
ComOne biedt diverse diensten zoals internet toegang met een servicelevel, pinnen over IP, televisie, VOIP telefonie en ISDN koppelingen.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Happy 2hour in Ruurlo: Start glasvezel in 2010', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel en tv Nog niet gesorteerd : 1 15 okt 2019
Jonaz glasvezel in regio Amersfoort en Leusden. Eind 2016 ook in Soest en Baarn Waar beschikbaar, Jonaz : 1 18 jun 2016
Over Jonaz Glasvezel Algemeen over Jonaz : 1 18 jun 2016
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
KPN Glasvezel bevalt goed Algemeen over KPNglasvezel : 1 05 okt 2014