obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
TriNed Glasvezel vanaf 1 oktober ook beschikbaar in Limburg!
Fiber
De van oorsprong Brabantse glasvezelprovider TriNed Glasvezel breidt haar netwerk vanaf 1 oktober uit van 9 naar 29 regio's.

Naast de negen huidige actieve gebieden, voornamelijk gelegen in Noord -Brabant, gaat TriNed Glasvezel verder uitbreiden naar de glasvezelnetwerken van Reggefiber in meerdere regio's in Noord-Brabant en in de provincie Limburg. De uitbreiding betreft bestaande glasvezelnetwerken, maar ook vraagbundelingstrajecten in verschillende gemeenten.

Diensten
TriNed Glasvezel levert diensten aan consumenten, maar ook voor zakelijk gebruik. Hierbij heeft de klant de keuze uit meerdere pakketten met een aanbod van diverse internetsnelheden, een breed scala aan televisiezenders en uitbreidingspakketten voor telefonie.

Servicewinkels
Service en een goede bereikbaarheid zijn voor TriNed Glasvezel erg belangrijk. Voor een optimale ondersteuning heeft TriNed Glasvezel in elk actief gebied een servicewinkel gevestigd. De klanten kunnen hier terecht voor een demonstratie, maar ook voor servicevragen over apparatuur en de diensten. De telefonische klantenservice is bereikbaar via een lokaal telefoonnummer, waarbij geen wachttijden gehanteerd worden. Daarnaast verzorgen eigen monteurs de installatie- en servicebezoeken bij de klant. TriNed Glasvezel garandeert bij een storing een bezoek binnen één dag, ook in het weekend!

Valkenburg
De eerste gemeente waar TriNed Glasvezel actief zal deelnemen, is bij het nieuwe vraagbundelingstraject in Valkenburg. In de komende maanden zal gekeken worden of de inwoners van Valkenburg voldoende interesse hebben. Wanneer minimaal 30% van de inwoners kiest voor een glasvezelprovider, wordt glasvezel in Valkenburg aangelegd. Ook andere Limburgse en Brabantse gemeenten zullen dit jaar nog volgen.

Actie
Om de uitbreiding naar Limburg te vieren, wil TriNed Glasvezel nieuwe klanten voorzien met een actie die nog nooit eerder plaats heeft gevonden. Bij elke 100Mbps glasvezelverbinding ontvangt elke nieuwe klant van TriNed Glasvezel geheel gratis een 10,1" Android 4 tablet. De klant kan in plaats van de tablet kiezen om bij een 60Mbps of 100Mbps glasvezelverbinding het eerste jaar slechts € 45,- per maand te betalen.

Bron: Allesvan.NL
Fiber, lichtsnelheid.
 
oblio
TriNed is sinds medio October 2012 toegevoegd als provider in het nog aan te leggen glasvezelnet in Nederweert e.o. (Limburg).
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'TriNed Glasvezel vanaf 1 oktober ook beschikbaar in Limburg!', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel en tv Nog niet gesorteerd : 1 15 okt 2019
Jonaz glasvezel in regio Amersfoort en Leusden. Eind 2016 ook in Soest en Baarn Waar beschikbaar, Jonaz : 1 18 jun 2016
Over Jonaz Glasvezel Algemeen over Jonaz : 1 18 jun 2016
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
KPN Glasvezel bevalt goed Algemeen over KPNglasvezel : 1 05 okt 2014