obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
massaal JA tegen glasvezel Cogas
Fiber
In de Hof van Twente is de afgelopen periode massaal gekozen voor glasvezel van Cogas. 80% van de inwoners van Goor, 75% van Diepenheim en 80% van Delden heeft zich inmiddels al aangemeld. In Hengevelde is Cogas nog bezig met het aanmeldingstraject, maar zit nu al op 65% van de inwoners die voor Cogas hebben gekozen. Zij laten zich kosteloos en zonder verplichtingen aansluiten op het open glasvezelnetwerk.

Het Almelose bedrijf Cogas Kabel beschouwt glasvezel als de nutsvoorziening van de toekomst en ziet het als haar verantwoordelijkheid om het hele verzorgingsgebied te verglazen. Inwoners van Hof van Twente kunnen zich nog steeds aanmelden.

Cogas Kabel maakt binnenkort bekend wanneer de ‘schop de grond in gaat’. “Doel is om op korte termijn te starten”, vertelt manager Menno van Dijk. “We zijn dan ook erg blij met het enthousiasme van de inwoners in Hof van Twente. We vinden het namelijk erg belangrijk dat het glasvezelnetwerk voor iedereen toegankelijk wordt. Het kabelnetwerk dat er nu ligt kan nog jaren mee, maar we moeten wel vooruit kijken. Met het supersnelle glasvezelnetwerk kunnen wij onze klanten ook in de toekomst van dienst zijn. Met glasvezel kunnen zij maximaal gebruik maken van het snel stijgende aanbod van digitale producten en diensten.”

Dienstaanbieders Als publiek bedrijf zorgt Cogas ervoor dat ieder huishouden beschikt over de basisvoorzieningen voor gas en elektriciteit. “Daar hoort glasvezel voortaan dus bij. Vanuit maatschappelijk perspectief kiest Cogas voor volledige openheid en laagdrempelige toegang. Dit geldt ook voor elke nationale, regionale of zelfs lokale dienstenaanbieder. Ook zij krijgen straks toegang tot ons glasvezelnetwerk.

Klanten die onze glasvezelkabel krijgen, hebben zo dus de optimale vrijheid om uit een zeer gevarieerd aanbod van dienstenaanbieders te kiezen. Daar gaan we voor, maar hiervoor moet eerst de kabel in de grond, zodat de woningen in Hof van Twente aangesloten kunnen worden. Rond de zomer wordt het kiezen van een product of dienst van belang.”

Mensen hoeven zich bij Cogas Kabel qua dienstenaanbieders dus nog niet vast te leggen. Het is wel belangrijk dat mensen al toestemming geven voor de aanleg. Later dit jaar volgt dan meer over de dienstenaanbieders. Meer informatie over glasvezel is te vinden op [url=www.cogasglasvezel.nl.]www.cogasglasvezel.nl.[/url]

Cogas | 02 March 2012
Fiber, lichtsnelheid.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'massaal JA tegen glasvezel Cogas', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel en tv Nog niet gesorteerd : 1 15 okt 2019
Jonaz glasvezel in regio Amersfoort en Leusden. Eind 2016 ook in Soest en Baarn Waar beschikbaar, Jonaz : 1 18 jun 2016
Over Jonaz Glasvezel Algemeen over Jonaz : 1 18 jun 2016
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
FTP server snelheid valt tegen. Algemeen over KPNglasvezel : 4 27 okt 2014