obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Van Satelliet naar Glasvezel, welke ontvanger?
Leendert
Na ruim 23 jaar schotel bezitter en ga ik straks over op Glasvezel, kijk nu via CanalDigitaal met een VU+Duo HD PVR en een Clarke-tech HD 5100 en internet van Online.
Ben ruim op tijd om uit te kijken wat ik kan of ga nemen over een half jaar als ik via de glasvezel van Glashart TV ga kijken. Waar ik zeer ingestresseerd ben is de VU+® ULTIMO HD Triple Hybrid en ben benieuwt of deze ook de Digitale signalen van Glashart aan kan, deze ontvanger (HDD en PVR) is uit te breiden met totaal 3 tuners voor de kabel (combinatie kabel en Sat. is mogelijk met de juiste tuners ingebouwd), wie heeft daar al ervaring mee, of kan je daar alleen analoge signalen mee ontvangen?
Of onmogelijk om Digitaal te kijken zonder de aangeboden apparatuur van je provider?
 
PeepPeep
De enige die daarop antwoord kan geven is de producent van het apparaat, wellicht dat een leverancier hier ook meer over kan vertellen.

Enige optie zie ik dat je via DVB-C kan aansluiten, maar of het werkt en of het blijft werken is een tweede. En als het werkt, dan vraag ik me af of het signaal HD is etc.

Let op: als je hoogwaardig satellietsignaal gewend bent (met alle zaken erom heen als FTA zenders etc. en het "zelf knutselen" hiermee, dan zal overstappen op iedere andere vorm een terugstap zijn. Dat heb ik (als oud satellieter die nu Tweak via Reggefiber gebruik ondervonden). Wel is het een voordeel dat je geen omkijken naar kanaalindelingen/wisselingen, ongemakken met b.v. missend beeld bij zwaar onweer, e.d. meer hebt.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Van Satelliet naar Glasvezel, welke ontvanger?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel en tv Nog niet gesorteerd : 1 15 okt 2019
Jonaz glasvezel in regio Amersfoort en Leusden. Eind 2016 ook in Soest en Baarn Waar beschikbaar, Jonaz : 1 18 jun 2016
Over Jonaz Glasvezel Algemeen over Jonaz : 1 18 jun 2016
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
KPN Glasvezel bevalt goed Algemeen over KPNglasvezel : 1 05 okt 2014