obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel van KPN is beschikbaar in:
Simbiosis
Hallo
Ik heb me net ook ff aangemeld aangezien ik ook internet en tv van kpn heb besteld.
Vind het alleen een beetje jammer dat het allemaal zo lang moet duren. Kreeg 26 maart 2009 een brief in de bus dat glasvezel beschikbaar was en ik heb het toen dezelfde dag nog aangevraagd.
Ik heb nu nog niks gehoord. Ik heb er al een keer achteraan gebeld maar die persoon die ik aan de lijn kreeg (na ongeveer 15 min) kon mij erg weinig vertellen. Het enige advies wat ze me kon geven was dat ik nog maar ff geduld moest hebben.
Tis nu bijna 3.5 maand geleden en mijn geduld is wel een beetje op. Heb vorige week nog een mailtje gestuurd naar ze ... maar tot op heden nog niks van vernomen.
Het lullige is ook dat ik naar zon infopunt ben gegaan en mij daar werd verteld dat de monteur binnen 4 weken contact met mij op zou nemen :-S

Ikzelf woon ook in Hengelo overijssel.
Vraag me af of ryanklok inmiddels al is aangesloten en wanneer hij het precies heeft aangevraagd....

Ohja en ik erger me een beetje aan de slogan:
"Kpn sluit je aan"

Angry
Gewijzigd door Simbiosis op 08 juli 2009, 22:20
 
KPNwebcare1
Update:

Volgend jaar zomer ook glasvezel binnen de bebouwde kom van Winterswijk (Gld) en de kern van Meddo (Gld).

Mvg Peter

KPN
Webcare
 
glasmol

Quote

pdaas schreef:
Update:

Volgend jaar zomer ook glasvezel binnen de bebouwde kom van Winterswijk (Gld) en de kern van Meddo (Gld).

Mvg Peter

KPN
Webcare


Heej peter,

Volgens mij ken ik jou van KPN Contact, zou dat kunnen haha ? :-)
Er is inderdaad sprake van geweest dat binnenkort regio Winterswijk, groenlo, aalten, etc aangepakt gaat worden, spannende tijden dus voor Gelderland Wink
Gewijzigd door glasmol op 21 augustus 2009, 14:07
 
KPNwebcare1
Oke,

ikzelf woon in winterswijk dus van meddo en winterswijk had ik laatst in de krant gelezen, dat de gemeenteraad toestemming had gegeven en dat reggefiber
eind juli ging starten met het leggen van glas.

Maar goed we gaan het zien.
 
ryanklok
@Simbiosis: ik heb het ff nagekeken en heb op 20 maart de aanvraag voor glasvezel gedaan. Ik heb ook ontzettend veel contact met allerlei verschillende mensen gehad. Ik ben bij de primafoon geweest, bij het infopunt in Hengelo en telefonisch contact met de glasdesk gehad. Nadeel vond ik wel dat iedereen een ander verhaal verteld. Ik hoorde een paar maanden geleden bij het infopunt dat er gewoon een tekort aan monteurs is. Kreeg wel netjes op een gegeven moment een brief dat het nog even zou duren omdat ze alleen netjes en goed willen aansluiten en dat het dan iets meer tijd kost. Ze zouden mij kunnen gaan aansluiten in augustus/september. Prompt toen die brief in de bus lag werd ik gebeld voor een afspraak. Eerst zou ik aangesloten worden op donderdag 6 augustus. Alleen toen belde een dag later iemand anders dat er een fout gemaakt was want ze hadden dubbele afspraken gemaakt. Beetje dom, maar kon gelijk voor die maandag 10 augustus een afspraak maken (wat mij ook nog beter uitkwam eigenlijk achteraf). Dat was ook prima, zelfde tijd als die donderdag. Toen kwam er een email, maar daar stond een andere tijd in. Gelijk gebeld naar de glasdesk en na een paar minuten was dat probleem ook weer opgelost. Het is gewoon weer teruggezet op de oorspronkelijke tijd. Prima opgelost

ik heb wel gemerkt dat telefonisch contact het beste werkt. Je kunt gelijk dingen regelen. En als je op een gegeven moment een contactpersoon hebt, dan gewoon die emailen. Dat wil nog wel eens helpen.

Succes in ieder geval en niet te snel opgeven. Beste contact is rechtstreeks met de glasdesk. Eventueel per mail, maar dat wil nog wel eens traag gaan...

Ben benieuwd hoe het 10 augustus gaat...
 
draaimolen
@Steeldevil: Wat kan jij enorm zeiken zeg. Ik heb nu ongeveer 2 maanden KPN en heb slechts 1 keer helpdesk nodig gehad, omdat HD nog geactiveerd moest worden.
Helder en duidelijk uitgelegd dat ik dit via mijn kpn glasvezel moest doen en dat het hooguit een uur zou duren.
Binnen 5 min had ik HD zenders aanstaan en kon ik ze ook ontvangen.

Een technisch iemand heeft die hele helpdesk niet nodig. Het is allemaal zo eenvoudig, dat het eigenlijks zeer overbodig is om een monteur de boel compleet te laten aansluiten. Basis installatie (gratis) is meer dan genoeg, zelfs voor een leek.

Leuk detail: ze zeggen dat je 1 decoder met HD zenders kunt aanzetten en dat de 2de die niet kan ontvangen. Nou mooi wel, ik heb beneden en boven HD zenders en het werkt ook gewoon tegelijk.

Het enige wat ik heel jammer vind is dat de decoders zo traag zijn. Maar ik heb gehoord dat er een firmware update komt.
Gewijzigd door draaimolen op 29 juni 2010, 09:26
 
GlasvezelOostelijkHavengebied
Vanaf aanstaande vrijdag is het KPN Infocenter in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam open! De feestelijke opening is vrijdag 4 februari rond 15:30. Dus komt u allen langs voor meer informatie over KPN Glasvezel en de spetterende welkomstactie! U krijgt elk pakket (brons, zilver of goud) nu de eerste 6 maanden gratis.

Ook klanten van een andere glasvezel leverancier zijn welkom. We kunnen u nu aansluiten met slechts een downtime van enkele uren op de dag van aansluiten.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel van KPN is beschikbaar in:', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel en tv Nog niet gesorteerd : 1 15 okt 2019
Jonaz glasvezel in regio Amersfoort en Leusden. Eind 2016 ook in Soest en Baarn Waar beschikbaar, Jonaz : 1 18 jun 2016
Over Jonaz Glasvezel Algemeen over Jonaz : 1 18 jun 2016
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
KPN Glasvezel bevalt goed Algemeen over KPNglasvezel : 1 05 okt 2014