obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Dordrecht en Enschede 13 september klaar voor R+
Fiber
ALMERE, 2 september 2010 - Netwerkoperator Reggefiber heeft aangegeven dat de glasgebieden Dordrecht en Enschede vanaf 13 september klaar zijn voor glasvezelleveringen.


In de steden Dordrecht en Enschede is Reggefiber al een aantal maanden bezig om net netwerk klaar te maken voor glasvezelleveringen. Helaas is de planning een aantal malen verschoven waardoor o.a. Tweak het opleveren van de aanvragen voor deze locaties heeft moeten vertragen. Inmiddels staat de 13'e september als harde datum vast. Vanaf dat moment kunnen glasvezelaanbieders hun diensten over het Reggefiber netwerk uitrollen.


Tweak zal vanaf 13 september alle aanmeldingen voor de regio's Dordrecht en Enschede met de hoogste prioriteit en met de grootst mogelijke zorg in behandeling nemen.


Update: van onze netwerkleverancier begrijpen wij dat voor Enschede twee aparte trajecten van aanleg gelden. Enerzijds is er de uitrol van het nieuwe netwerk, waarvoor bovenstaand nieuwsbericht ongewijzigd van kracht is. Anderzijds is er sprake van een migratie van bestaande glasvezellijnen naar het nieuwe netwerk. Dit separate traject is technisch lastiger te realiseren en hiervoor geldt een onbekende opleverdatum. Het migratietraject geldt voor de gebieden: Zuid Enschede, een gedeelte van het centrum, Roombeek, Pathmos, La Res, Cascade en Alphatoren.

Bron Tweak
Fiber, lichtsnelheid.
 
geldi001
Ik woon in Enschede Zuid en heb al sinds begin glasvezel van UNET.
Zij kunnen niks wijzigen ivm orderstop met KPN. Daarom KPN Zilver pakket aangevraagd welke op 15 oktober door een montuer aangesloten wordt. Is het al mogelijk om deze snelheden van het zilver pakket 50/50 te krijgen in Enschede-Zuid??
 
geldi001
Ik heb ondertussen antwoord van KPN, nieuwe gebruikers worden meteen aangesloten op het R+ net met symmetrische snelheden.

Deze migratie was voor klanten die al eerder in het begin glasvezel hadden afgenomen.
 
PeepPeep
In Dordrecht (wijk Dubbeldam) in ruim 3 weken tijd van aanvraag op de bus gooien naar volledig functioneren (Tweak R+ 100/100).
Dat is snel...........
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Dordrecht en Enschede 13 september klaar voor R+', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Tweak biedt 1000Mbit glasvezel voor 54,95 Algemeen over Tweak : 1 01 jun 2016
Ook helemaal klaar met KPN Glasvezel? Zeg voor 24 januari gratis op als je ook ITV hebt! Algemeen over KPNglasvezel : 3 12 dec 2012
Storing glasvezel in Enschede en Wijchen -update Algemeen over Tweak : 2 26 jan 2012
Opgelicht na actie zilver voor brons Algemeen over KPNglasvezel : 3 20 aug 2010
Tweak test Zyxel 2812 voor toepassing op glasvezel Algemeen over Tweak : 2 25 mrt 2010