obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Hier kunt u alles over glasvezel van KPN kwijt
 Onderwerp afdrukken
Nieuwsgroepen kpn
silvan
Een gratis dienst? Ik betaal al 65 euro per maand!
 
paultjoew
Ben trouwens ook niet erg te spreken over die thomson, 2 verdiepingen hoger geen verbinding meer. Vorige router van linksys had ik meestal wel bereik...
 
glasmol
zullen we wel on-topic blijven :-)
 
carmen_hk
Ik heb altijd al een payserver gehad, ook voordat ik KPN glasvezel nam. Nu je het zegt, kunnen we niet met z'n allen handtekeningen gaan verzamelen voor een gratis payserver bij een KPN abonnement? Dat maakt het helemaal compleet. Voor de rest ben ik zeer tevreden over KPN glasvezel.
 
den72
alhoewel ik het geen stijl vind van KPN dat de nieuwsgroepen de laatste maanden zo slecht functioneren, metname nu het knijpen van de snelheid zijn er alternatieven.

ik maak nu gebruik van een gratis ipv6 nieuwsserver: 10 lijnen op volle snelheid. Daarnaast zijn er ook betaalbare alternatieven: lightningusenet, voor vijf euro per maand.

kpn, geef ons vijf euro per maand korting op het toch al prijzige abonnement, dan kunnen we dat gebruiken om een payserver mee te betalen, jullie kiezen ervoor de snelheid te knijpen zeker nadat velen een abonnement hebben afgesloten met de informatie dat nieuwsgroepen onbeperkt ondersteund werden. En simpelweg nu aangeven dat nieuwsgroepen een extra service is, is wel heel makkelijk om dit af te doen. En wees zo fair om op je website aan te geven dat de snelheid van nieuwsgroepen wordt geknepen!
 
silvan

Quote

den72 schreef:ik maak nu gebruik van een gratis ipv6 nieuwsserver: 10 lijnen op volle snelheid. Daarnaast zijn er ook betaalbare alternatieven: lightningusenet, voor vijf euro per maand.


Ik heb ook een SixxS ipv6 tunnel. Werkt uitstekend, hoewel native ipv6 zeker bij het moderne transportmiddel glasvezel natuurlijk helemaal bij de tijd zou zijn.

Gaat dit ondersteund worden op de experiabox??

Groet, Silvan
(die 't antwoord al vermoedt....)
 
MartijnN
Zodra ik met newsleecher aan het downloaden ben via nieuwsgroepen wordt op mijn andere pc de verbinding met internet ineens supertraag. De maximale snelheid is bij mij ook niet hoger dan ca. 730 kb/s.
Als ik newsleecher pauzeer of uitzet dan is de internetsnelheid op de andere pc weer normaal.

Dit heb ik met adsl nooit gehad. Zijn er meerdere die dit ervaren en is er iets aan te doen??

 
glasmol

Quote

Steeldevil schreef:

Quote

silvan schreef:
Een gratis dienst? Ik betaal al 65 euro per maand!


Inderdaad ja.
Je zou eens moeten vragen bij die kpn "advertentie kantoortjes, van kpn glasvezel" die overal opduiken Pfft, gewoon letterlijk vragen,
Kan ik dan ook sneller downloaden? JA ZEKER MENEER!! zal ongetwijfeld om je oren brullen. MAG IK UW NAAM / ADRES EN BANKREKENINGNUMMER zal snel volgen.
Ook zal men beweren dat het downloaden niet langzamer gaat door tv te kijken(terwijl dit dedicated gereserveerd)zappen niet langzamer gaat dan met anologe televisie(wat niet waar is) en nog veel meer reclamepraatjes.
KPN. doe er wat aan Shock


Dit zal helaas in bepaalde KPN Servicewinkels gebeuren, maar ik heb zelf erg veel ervaring in/met verschillende KPN winkels, en over het algemeen worden de medewerkers gepusht om een adviserende rol aan te nemen, en niet de verkoper uit te gaan hangen. Een goed advies is meer waard dan een op een foute manier gewonnen order....
 
draaimolen
Ik vind het best netjes van kpn om 14 dagen retentie te bieden op nieuwsservers.
Ziggo heeft dat ook (let wel, langere retentie vraagt ook een grotere serverpark, HDD's en datalijnen!). En de snelheid van 3 lijntjes ~ 800 kbyte/s is ook niet verkeerd voor een dienst in het standaard pakket van een provider. Ziggo is hier veel minder vrijgevig in.

Ik heb al jaren een payserver, omdat die gespecialiseerd zijn in usenet. ruim 600 dagen retentie en 20 lijntjes. En wat kost het de gebruiker: tussen de 7,50 euro en 12,50 euro per maand.

Zeuren over usenet vind ik erg 2008, wees blij dat KPN de snelheid in de toekomst weer omhoog gooit. En als je iets wilt downloaden ouder dan 14 dagen, moet je er maar wat voor over hebben.

Af en toe zitten er best azijnpissers op het forum.
 
rattenplan
Liggen de nieuwsservers er "weer" uit of ligt het deze keer aan mij ??
Kpn = maffia...
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwsgroepen kpn', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Spotnet Nieuwsgroepen Usenet : 3 23 okt 2011
Advertentie